Fri frakt | Snabb leverans

Om Farawila

Jag har på nära håll sett hur viktigt det är att prioritera sig själv och ta sig tid för stillhet och återhämtning i den, för så många, hektiska vardagen. Det är magiskt hur, något så lite som, ett par minuter i vila kan fylla på och centrera.

Första gången jag själv använde en ögonkudde blev jag överraskad av vilken otrolig effekt den har. Hur den genom sin rogivande doft av lavendel i kombination med dess underbart sköna tyngd, ger kroppen fantastiska förutsättningar att slappna av och komma ner i djupvila.

Jag köpte vackra tyger och började själv sy kuddar som jag gav bort till mer eller mindre alla jag kände. När jag såg hur dessa gåvor uppskattades och gjorde underverk för andra, på samma sätt som för mig så beslutade jag mig för att detta var något som jag ville göra tillgängligt för fler än min familj och mina vänner, Tillgängliga för alla, tillgängliga för världen.

Jag brukar idag säga att vi med våra kuddar förgyller världen, ”one pillow at the time”. Farawilas lavendelkuddar är sydda med kärlek och är en gåva fylld med kärlek, värme och omtanke.

Jag heter Emmy och är grundare till FARAWILA.

Vikten att hitta njutning och glädje i vardagen är, för mig, A och O för ett meningsfullt, levande, glittrande och glädjefyllt liv. För mig är en väg till detta att finna njutning i såväl det lilla som i det stora i livet – att göra aktiva val och omge mig med människor och saker som jag älskar och som skapar glädje. Idag är det en självklarhet att välja det som jag mår bra av och får mitt liv att glittra. Genom FARAWILA är min vision att erbjuda möjligheten till var och en att göra samma val.

FARAWILA har växt fram ur en längtan att göra njutning och glädje mer tillgänglig i vardagen. Detta genom att erbjuda produkter och inspiration som sätter guldkant på livet.

 

Emmy Pinzke

FARAWILA, som betyder smultron på arabiska, är en av smultronställena i ElvaSmultron AB.

FARAWILA är grundat 2019.

Kontakta oss